Náušnice Alfonsina a brož Safina

Dny se mi slévají do jednoho celku, který je nabourán pouze pátečním úklidem a víkendem, i když ani tady není únik ze všednosti. Mám štěstí, že můžu aspoň chodit do práce, protože to už by byl jeden den jako druhý tuplem. Těšila jsem se, že už bude konečně jaro, a já vytáhnu minimálně jednou týdně kolo, a zajedu si na zahradu do dílny –  místo toho jsme v pátek (a nejen v pátek) vstávali do zasněženého rána:

Radost mi dělají korálky, na které mám díky této situaci o trošku víc času, a vracející se zákaznice. Jedna taková velmi milá paní si u mě objednala větší soupravu, na kterou jsem si ale musela objednat materiál. A protože korálky jsem objednávala naposledy před rokem, objednávka opět stála za to – až jsem se styděla, jaký jsem hamoun! Je to paradox – člověk potřebuje 6 pytlíčků rokajlu asi za dvě stovky a nakonec nakoupí za několik tisíc…..ale uklidňuje mě, že v tom nejsem sama a mají to tak skoro všechny korálkářky. Souprava bude luxusní už jen díky vybraným kamenům:

Jedná se o  amonitový simbircit z Ruska a amonity. Neskutečně dobře se mi s nimi pracuje, vyloženě se na to těším, až k šití každý večer zasednu. Abych si trošku ukrátila čas, než mi přijdou objednané korále, ušila jsem náušnice Alfonsina:

Nejsou to žádní drobečci:

Jako druhou drobnůstku jsem ušila brož Safina s ručně malovaným kabošonem, který mám nasyslený už dlouho, ale jako spousta jiných kabošonků, čekal na svůj čas:

Tato brož se prodala do dvou dnů od vložení na Flér, což mi udělalo obrovskou radost.

A ještě sem musím napsat, jak dopadlo testování v práci, kterého jsem se tak obávala – nakonec jsme nakoupili testy ze slin, za což jsem byla neskutečně vděčná! Je pravda, že jsem to mohla trošku ovlivnit, protože testy jsem sháněla já ( a nebyla to hračka, protože testy v té době potřeboval každý a byly dost vyprodané), ale zadařilo se. Mám úžasnou šéfovou! – a to nejen kvůli testům…..

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *